75 g võid
1 dl vahukoort
1 tl Steviat 2 dl mandlijahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
Sulata või ja sega sisse koor. Klopi munad ja sega hulka. Lisa stevia, mandlijahu ja küpsetuspulber. Kalla taigen vormi ning küpseta 175 kraadi juures 25 minutit.Lase põhi jahtuda, seejärel lõika ettevaatlikult pooleks.
Sidrunikreem
1 sidrun
4 muna
4 spl mett
5 dl vahukoort
Sidrun riivida, mahl pigistada eraldi, sidrunikestad panna ca 1 liitrisse jahedasse vette. Seda vedelikku läheb vaja põhjade niisutamiseks.
Munad vahustada, lisada 2 spl mett, sidruni riivitud koor ja tilgaviisi sidrunimahl. Vahustada eraldi vahukoor 2 spl meega ja lisada see muna-sidrunimassile. Lisada veevannis sulatatud želatiin. Hästi segada ja lasta natuke tarduda.
Niisutada põhjad sidruniveega. Asetada kreem tordile vahele ja peale.
Kaunistuseks
Puistata üle šokolaadiga.
Parima tulemuse saamiseks lasta üleöö külmkapis seista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar