Põhi - mandlitaigen
3 dl mandlijahu
1 spl proteiinijahu
1 tl meresoola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett
Pane küpsetusplaadile küpsetuspaber, vooderda plaadipõhi taignaga.
NB! See õnnestub paremini, kui käsi märjaks teha :)
Kate
350-400 g kuumsuitsu lõhefileed
3 muna
400 g toorjuustu
10 kirsstomatit
4-5 päikesekuivatatud tomatit
0,5 dl kõrvitsaseemneid
0,5 dl seedermänniseemneid
0,5 dl kanepiseemneid
Lõika kirsstomatid pooleks ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks tükkideks. Peenesta lõhe kahvliga. Sega kokku peenestatud lõhe toasooja toorjuustu, tomatite, munade ja seemnetega.
Vala segu taignale.
Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
Serveerida sibula-tilli hapukoorekastmega.
3 dl mandlijahu
1 spl proteiinijahu
1 tl meresoola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett
Pane küpsetusplaadile küpsetuspaber, vooderda plaadipõhi taignaga.
NB! See õnnestub paremini, kui käsi märjaks teha :)
Kate
350-400 g kuumsuitsu lõhefileed
3 muna
400 g toorjuustu
10 kirsstomatit
4-5 päikesekuivatatud tomatit
0,5 dl kõrvitsaseemneid
0,5 dl seedermänniseemneid
0,5 dl kanepiseemneid
Lõika kirsstomatid pooleks ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks tükkideks. Peenesta lõhe kahvliga. Sega kokku peenestatud lõhe toasooja toorjuustu, tomatite, munade ja seemnetega.
Vala segu taignale.
Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
Serveerida sibula-tilli hapukoorekastmega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar