Hea, kiiresti valmiv roake kas lõuna- või õhtusöögiks kolmele sööjale.
Vaja läheb:
3 keskmist paprikat
Täidis:
120 g peekonit
200 g kukeseeni
100 g šampinjone
150 g riivjuustu
100 g toorjuustu
100 g kirsstomateid
2-3 päikesekuivatatud tomatit
meresoola
tilli
Tükelda peekon ja seened ning praadida need kookosõli ja/või võiga.
Tükelda tomatid, sega seenesegu, riivjuust, toorjuust omavahel kokku.
Lõika paprikad pooleks, täida seguga, puista üle riivjuustu ja tilliga.
Vaja läheb:
3 keskmist paprikat
Täidis:
120 g peekonit
200 g kukeseeni
100 g šampinjone
150 g riivjuustu
100 g toorjuustu
100 g kirsstomateid
2-3 päikesekuivatatud tomatit
meresoola
tilli
Tükelda peekon ja seened ning praadida need kookosõli ja/või võiga.
Tükelda tomatid, sega seenesegu, riivjuust, toorjuust omavahel kokku.
Lõika paprikad pooleks, täida seguga, puista üle riivjuustu ja tilliga.
Küpsetada 200 kraadi juures 25-30 minutit.
Serveeritud ruccola salati, tomati, mozzarella, balsamicoga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar