250 gr riisispiraale (müügil Ökosahvris)
keeta soolaga
Kaste:
300 gr kana kintsuliha tükeldada, praadida kookosõliga, maitsestada meresoola ja kurkumiga, lisada 150 gr šampinjone, 50 gr võid, 50 gr sulatatud juustu, 100 gr toorjuustu, 150 ml 35% rõõska koort. Hakkida 2 keskmist tomatit ja lisada kastmele.
Valada kaste spiraalidele, lisada peotäis hakitud päikesekuivatatud tomateid. Serveerida kohe.
keeta soolaga
Kaste:
300 gr kana kintsuliha tükeldada, praadida kookosõliga, maitsestada meresoola ja kurkumiga, lisada 150 gr šampinjone, 50 gr võid, 50 gr sulatatud juustu, 100 gr toorjuustu, 150 ml 35% rõõska koort. Hakkida 2 keskmist tomatit ja lisada kastmele.
Valada kaste spiraalidele, lisada peotäis hakitud päikesekuivatatud tomateid. Serveerida kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar