Mandlitaigen:
3 dl mandlijahu
1 spl proteiinijahu
1 tl meresoola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett
Täidis: ca 500 gr õunu
kaneel
2 spl mett
3 spl Cointreau'd
Kate: 300 g hapukoort
2 muna
1 spl mett
6-7 tilka vaniljeessentsi
Valmista mandlitaigen. Vooderda plaadipõhi taignaga. Puhasta, koori ja tükelda õunad. Sega õunad kaneeli, mee ja Cointreau'ga. Laota täidis taignale. Valmista kate ja vala see täidisele.
Küpseta 200 kraadi juures ca 25-30 minutit
Lase natuke jahtuda ja serveeri vaniljejäätisega
3 dl mandlijahu
1 spl proteiinijahu
1 tl meresoola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett
Täidis: ca 500 gr õunu
kaneel
2 spl mett
3 spl Cointreau'd
Kate: 300 g hapukoort
2 muna
1 spl mett
6-7 tilka vaniljeessentsi
Valmista mandlitaigen. Vooderda plaadipõhi taignaga. Puhasta, koori ja tükelda õunad. Sega õunad kaneeli, mee ja Cointreau'ga. Laota täidis taignale. Valmista kate ja vala see täidisele.
Küpseta 200 kraadi juures ca 25-30 minutit
Lase natuke jahtuda ja serveeri vaniljejäätisega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar