kolmapäev, 17. oktoober 2012

Küülikuhautis

küülik ca 1,5 kg
praadimiseks kookosõli
Kaste
1 sibul
300 gr porgandeid
100 gr sellerit
2 spl võid

200 ml kohvikoort
200 ml valget veini
meresool, valge pipar, tüümian

Serveerimiseks
pirn - viilutada, grillida võiga
rohelist salatit
tomatit

Lõika küülik parajateks tükkideks ja prae õlis. Tõsta tükid haudepotti, lisa vesi ja lase 220 kraadides ahjus ca 20 minutit haududa. Kastme valmistamiseks lõika köögiviljad ribadeks, kuumuta võiga pannil, lisa koor, vein ja maitseained. Hauta ca 5 minutit. Vala kaste lihale ja lase veel ca 20 minutit haududa või kuni liha on pehme.
Sobib serveerimiseks ka kartulipurduga kui tundub, et ainult salatist jääb väheks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar