esmaspäev, 20. august 2012

Klassikaline toorjuustukook

Põhi:

Mandlitaigen
3 dl mandlijahu
1 tl meresoola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett
1 spl Psylliumi jahu

Sega ained omavahel. Vooderda taignaga lahtikäiva koogivormi põhi. Küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit.


Täidis:

1,2 kg maitsestamata toorjuustu
2 spl mett
2 tl vedelat Steviat
10 tilka vaniljeekstrakti
5 muna
2 munakollast
2 spl mandlijahu
1 spl proteiinijahu
1 tl sidruni- ja apelsinikoort














 Täidise valmistamiseks sega omavahel kõik täidise ained.
Vala segu eelküpsetatud põhjale ja küpseta 240 kraadi juures 10 minutit. Seejärel vähenda ahju kuumust 140 kraadini ja küpseta veel 1 tund. Ava ahju uks, kuid jäta kook sinna jahtuma. Hoia juustukook enne serveerimist külmkapis.












Serveeri värskelt püreestatud külmutatud maasikatega.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar