teisipäev, 4. september 2012

Täidetud paprikad

Hea, kiiresti valmiv roake kas lõuna- või õhtusöögiks kolmele sööjale.



Vaja läheb:

3 keskmist paprikat

Täidis:                                                                   
120 g peekonit
200 g kukeseeni
100 g šampinjone
150 g riivjuustu
100 g toorjuustu
100 g kirsstomateid
2-3 päikesekuivatatud tomatit
meresoola
tilli

Tükelda peekon ja seened ning praadida need kookosõli ja/või võiga.
Tükelda tomatid, sega seenesegu, riivjuust, toorjuust omavahel kokku.
Lõika paprikad pooleks, täida seguga, puista üle riivjuustu ja tilliga.
 
Küpsetada 200 kraadi juures 25-30 minutit.

Serveeritud ruccola salati, tomati, mozzarella, balsamicoga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar