teisipäev, 11. september 2012

Lõhe- toorjuustupirukas

Põhi - mandlitaigen

3 dl mandlijahu
1 spl proteiinijahu
1 tl meresoola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett

Pane küpsetusplaadile küpsetuspaber, vooderda plaadipõhi taignaga.
NB! See õnnestub paremini, kui käsi märjaks teha :)

Kate

350-400 g kuumsuitsu lõhefileed
3 muna
400 g toorjuustu
10 kirsstomatit
4-5 päikesekuivatatud tomatit
0,5 dl kõrvitsaseemneid
0,5 dl seedermänniseemneid
0,5 dl kanepiseemneid

Lõika kirsstomatid pooleks ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks tükkideks. Peenesta lõhe kahvliga. Sega kokku peenestatud lõhe toasooja toorjuustu, tomatite, munade ja seemnetega.
Vala segu taignale.

Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

Serveerida sibula-tilli hapukoorekastmega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar