teisipäev, 25. september 2012

Kurkumi-metsaseene-sealiha pajaroog

500 g sealiha
2 spl kookosõli
1-2 tl kurkumi
1 spl mandlijahu
1 hapukas õun
10 kirsstomatit
200 g metsaseeni
50 g võid
1,5 dl hapukoort
meresool, must pipar
natuke vett
peotäis kanepiseemneid


Lõika liha kuubikuteks.
Kuumuta õli suurel pannil või kastrulis. Prae liha õlis. Puista kurkum ja jahu lihale. Lisa pidevalt segades natuke vett, et liha põhja ei kõrbeks. Keeda umbes 15 minutit. Prae seened teisel pannil võiga, lisa maitse järgi meresoola. Puhasta ja viiluta õun, poolita tomatid. Lisa seened, õun ja tomatid lihale. Sega hapukoor toidu hulka. Hauta umbes 5 minutit.  Maitsesta soola ja pipraga. Lisa kanepiseemned ja hauta veel minutike. Serveeri rohelise segasalati ja tomatitega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar