pühapäev, 9. september 2012

Lillkapsa püreesupp kanakrutoonidega

Supi valmistamine:

1 keskmine lillkapsas
3 porgandit
meresool
200 g toorjuustu
vahukoor
1 spl võid
1 spl kookosõli

Keeta lillkapsas ja porgandid, lisada meresool. Kurnata.
Keedetud lillkapsas ja porgandid püreestada, lisada juust, vahukoor, kookosõli, või ning püreestada kreemjaks massiks.

Kanakrutoonid:
200 g kana kintsuliha
1 spl kanepiseemneid
kookosõli va või

Lõigata kanaliha väikesteks kuubikuteks. Praadida kookosõli ja/või võiga. Lisada kanepiseemned ning praadida natuke veel.

Krutoonid lisada supile serveerimisel. Samuti võib lisada sinihallitusjuustu ja päikesekuivatatud tomati tükikesi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar