esmaspäev, 26. november 2012

Porgandi - hakklihapallid wokitud porganditega

500 g hakkliha
1 keskmine sibul
1 suur või 2 keskmist porgandit
natuke võis praegud metsaseeni
1 muna
2 spl mandlijahu
1 tl meresoola
1 tl jahvatatud musta pipart
natuke võid
riivjuust

Haki sibul. Pruunista ghii või kookosõliga. Riivi porgand ja küpseta kergelt ghiiga. Sega kausis kokku kõik koostisained. Jaga taigen muffinivormi pesadesse. Pane igale pallikesele peale võitükike ja küpseta eelsoojendatud ahjus 225 kraadi juures 25 minutit.


miniporgandeid
soola
tüümiani
ghiid või võid

Porgandid praadida kuumal pannil. Lisada juurde maitseained ja jätta natukeseks kaane alla hauduma. 



Serveerida värske salati ja kartuliga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar