neljapäev, 28. veebruar 2013

Ahjulõhe majoneesi ja parmesaniga

Majoneesikaste annab lõhele mahlakuse ja meeldiva maitse. Kes sinepit ei armasta, võib selle katteainete hulgast välja jätta.

 ca 1 kg lõhefileed
1 tl sool
0,5 tl musta pipart
rosee pipart
riivitud parmesani juust




Majoneesikaste
1,5 dl majoneesi http://moniqueretseptid.blogspot.com/2013/02/majonees.html
1 spl kuivatatud või 3 spl värsket aedtilli
1 keskmine hakitud sibul
1 spl sinepit
1 spl sidrunimahla
0,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
100 g toorjuustu

Sega hakitud till, sibul, sinep ja sidrunimahl majoneesiga, maitsesta soola ning pipraga. Sega juurde toorjuust.
Pane kala ahjupannile (fooliumile), raputa üle soola ja pipraga ning määri peale majoneesisegu.
Kata majoneesisegu riivjuustuga ja lisa rosee pipar. Kata kala fooliumiga ja tee kahvliga fooliumisse mõned augud.
Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar