200-250 gr lõhefileed
2 dl 35% koort
ca 50 g toorjuustu1 keskmine sibul
1 küüs küüslauku
peotäis värskelt hakitud basiililkut (või 1 tl. kuivatatud)
jahvatatud musta pipart
näpuotsatäis cayenne'i pipart
soola
veidi kookosõli
serveerimiseks riivitud parmesani
Sellest kogusest jagus 3-le sööjale :)
Esmalt valmista kaste: hauta väheses õlis peeneks hakitud sibul ja küüslauk (ära lase pruunistuda), kalla peale koor ning hauta sibul lõplikult pehmeks. Lisa toorjuust, sega läbi. Maitsesta soola, pipra, cayenne ja basiilikuga (kui värske basiilik, siis kõige lõpus). Lõpuks lisa lõhefilee tükid (ca 1x1 cm). Hauta mõni minut kuni lõhe on valmis.
Keeda pasta, sega kastmega kokku ja serveeri koheselt riivitud parmesaniga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar