kolmapäev, 31. juuli 2013

Suvikõrvitsa-hakklihavorm




ca 600 gr suvikõrvitsat (2 väiksemat) 
1 porrulauk
300 gr hakkliha
1 puljongikuubik
must pipar (jahvatatud)
1 tl paprikapulbrit

Kate
4 dl rõõska koort ( 35%)
2 muna
0,5 tl soola
2 suuremat tomatit
musta jahvatatud pipart
riivjuust ca 2dl




Riivi suvikõrvitsad jämeda riivga. Haki porru. Prae pannil hakkliha ja lisa porru. Sega juurde murendatud puljongikuubik, pipar ja paprikapulber. Kata võitatud ahjuvormi põhi poolega suvikõrvitsakogusest. Vala peale hakklihasegu ning kata ülejäänud suvikõrvitsaga. Sega omavahel koor, munad ja sool ning vala vormi. Aseta kõige peale tomativiilud ja maitsesta musta pipraga. Riputa üle riivjuustuga.
Küpseta ahjus 200° juures ca 50 minutit. Serveeri värske kartuli ja salatiga.

1 kommentaar: