reede, 2. august 2013

Kanafileega täidetud suvikõrvits

ca 350 gr kanafileed
1 suurem porgand
2 väiksemat suvikõrvitsat
60 gr peenelt riivitud parmesani (Forte)
40 gr seesamiseemneid
2 spl võid
2 tl soola
1 peotäis värskelt hakitud tilli

Kori porgand ja riivi jämeda riiviga ning tõsta pannile. Lisa 1spl võid ja 1tl soola ning prae kergelt läbi (2-3 minutit). Tõsta kõrvale. Haki kanafilee väiksemateks tükkideks ning prae kergelt läbi. Lisa 1 spl võid ning maitsesta 1 tl soolaga. Lõpuks lisa till. 
Sega eraldi kausis kokku riivjuust ja seesamiseemned, lisa juurde praetud porgandid ja kanafilee ning sega kõik läbi.
Seejärel lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks, eemalda sisu ning tõsta uuristatud avasse täidis. 
Tõsta täidetud suvikõrvitsad ahjuplaadile ning küpseta 180 kraadi juures ca 10 minutit.
Serveerida soojalt värske salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar