250 gr võid
250 gr kodujuustu
2 dl riisijahu2 dl mandlijahu
0,5 tl. soola
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis
1 spl kookosõli
2 spl võid
3 keskmist sibulat1 tl kuivatatud tüümiani
300 gr kodujuustu
200 gr riivjuustu
2 munasool, must pipar

Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ning hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ning munad. Maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Suru tainas küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit.
Kata eelküpsetatud põhi täidisega ja küpseta veel 20 minutit.
See kõlab nii hästi ja näeb välja suurepärane (miks ma vahin neid pilte tööpäeva lõpus kontorilaua taga, kui kõht juba nii tühi on...)
VastaKustuta