kolmapäev, 7. august 2013

Sibula-kodujuustupirukas


Põhi
250 gr võid
250 gr kodujuustu
2 dl riisijahu
2 dl mandlijahu
0,5 tl. soola
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis
1 spl kookosõli
2 spl võid
3 keskmist sibulat
1 tl kuivatatud tüümiani
300 gr kodujuustu
200 gr riivjuustu
2 muna
sool, must pipar

Põhja valmistamiseks näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks taignaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külma.
Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ning hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ning munad. Maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Suru tainas küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit.
Kata eelküpsetatud põhi täidisega ja küpseta veel 20 minutit.

1 kommentaar:

  1. See kõlab nii hästi ja näeb välja suurepärane (miks ma vahin neid pilte tööpäeva lõpus kontorilaua taga, kui kõht juba nii tühi on...)

    VastaKustuta