250 gr võid
250 gr kodujuustu
2 dl riisijahu2 dl mandlijahu
0,5 tl. soola
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis
1 spl kookosõli
2 spl võid
3 keskmist sibulat1 tl kuivatatud tüümiani
300 gr kodujuustu
200 gr riivjuustu
2 munasool, must pipar
Põhja valmistamiseks näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks taignaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külma.
Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ning hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ning munad. Maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Suru tainas küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit.
Kata eelküpsetatud põhi täidisega ja küpseta veel 20 minutit.
See kõlab nii hästi ja näeb välja suurepärane (miks ma vahin neid pilte tööpäeva lõpus kontorilaua taga, kui kõht juba nii tühi on...)
VastaKustuta