pühapäev, 2. detsember 2012

Peedi - kitsejuustupirukas

Mandlitaigen
3 dl mandlijahu
1 spl psylliumi jahu
1 tl soola
2 spl kookosõli
1,5 dl vett
1 spl mett

Täidis
250 g keedetud peeti
1 suur punane sibul
1 tl pune (kuivatatud)
0.25 dl kookosõli
1,5 spl balsamico't
sool
100-150 g kitsejuustu

rucola

Viiluta peet, pane kaussi ja lisa õli, balsamico, kuivatatud pune, sool. Sega õrnalt läbi, et marinaad jaotuks ühtlaselt. Lõika sibul sektoriteks ja prae kookosõlis kergelt läbi. Lisa peedile ja lase paarkümmend minutit tõmmata.
Kuumuta ahi 200°C-ni. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vajuta peedid ja sibulad taignasse. Tükelda peale juust. Küpseta ca 20 minutit, kuni tainas on äärtest krõbe ja juust kergelt pruunistunud. Haki peale värsket rucolat ning söö kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar