teisipäev, 11. juuni 2013

Kana-kinoasalat

1,5 dl kinoad

300 gr kana kintsuliha
2 spl rohelist sibulat
2 spl kapparit
6 tk päikesekuivatatud tomatit

rukola
kirsstomatid

Kaste
2 spl hakitud basiilikut
3 spl oliivõli
1 spl palsamiäädikat
0,25 tl jahvatatud paprikat

Vala kinoale kuum puljong ja keeda 15 min. Paisunud kinoal lase rahulikult maha jahtuda.
Sega valmis kaste ja lisa jahtunud kinoale.
Lõika kanafilee ribadeks ja prae pannil kookosõli või võiga läbi, maitsesta soola ja pipraga.
Haki päikesekuivatatud tomatid ja roheline sibul ning lisa koos kapparite ja kanaga kinoa hulka.
Lase salatil maitsestuda ja serveeri värskete rukolalehtede ning kirsstomatitega.

Võid salatit serveerida nii külmalt kui ka soojalt. Antud kogusest jagus kolmele sööjale :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar